Penafian

Blog ini adalah blog peribadi yang ditulis dan diedit oleh saya. Untuk soalan tentang blog ini, sila hubungi : Email [at] MohdFadli [dot] com.

Blog ini tidak menerima apa-apa bentuk pengiklanan, penajaan, atau insersi bayaran. Kami menulis untuk tujuan kami sendiri. Walau bagaimanapun, kami mungkin dipengaruhi oleh latar belakang, pekerjaan, agama, affiliasi politik atau pengalaman kami.

Pampasan yang diterima mungkin mempengaruhi kandungan iklan, topik atau post yang dibuat dalam blog ini. Kandungan itu, ruang iklan atau post tidak selalu dikenal pasti dan dianggap sebagai kandungan berbayar atau ditaja.

Pemilik blog ini tidak diberi pampasan untuk memberi pendapat mengenai produk, perkhidmatan, laman web dan pelbagai topik lain. Pandangan dan pendapat yang diungkapkan di blog ini adalah semata-mata dari pemilik blog. Jika kami menuntut pakar dalam topik tertentu atau produk atau perkhidmatan, kami hanya akan mengesahkan produk atau perkhidmatan yang kami percaya, berdasarkan kepakaran kami.

Sebarang tuntutan, statistik, petikan atau perwakilan lain mengenai produk atau perkhidmatan harus disahkan dengan pengilang atau pembekal.

Blog ini tidak mengandungi sebarang kandungan yang mungkin menunjukkan konflik kepentingan.

Blog ini mengandungi maklumat yang berkaitan dengan penjagaan kesihatan. Maklumat yang terkandung dalam blog ini bertujuan untuk tujuan maklumat sahaja, dan tidak boleh digunakan sebagai pengganti nasihat, diagnosis, atau rawatan medis profesional. Sekiranya anda tahu atau mengesyaki anda mempunyai keadaan perubatan, anda dinasihatkan mendapatkan nasihat doktor anda sebelum menjalani program perubatan, perubahan diet atau rawatan.

Segala usaha telah dilakukan untuk memastikan ketepatan maklumat yang dibentangkan dalam blog ini pada tarikh penerbitan. Penulis menafikan liabiliti untuk apa-apa hasil perubatan yang mungkin berlaku akibat menggunakan kaedah yang dipaparkan di blog ini.