Dasar Privasi & Pendedahan

Tarikh Effektif : 21 Januari 2021

Notis privasi ini memberikan anda maklumat bagaimana kami mengumpul dan memproses data peribadi melalui penggunaan laman web kami: MohdFadli.com , Miow.my

Dengan memberikan kami data anda, anda memberi jaminan kepada kami bahawa anda berusia lebih dari 13 tahun.

Maklumat Peribadi yang Kami Kumpul

Apabila anda melawat Laman ini, kami secara automatik mengumpulkan maklumat tertentu mengenai peranti anda, termasuk maklumat mengenai pelayar web anda, alamat IP, zon waktu, dan beberapa kuki yang dipasang pada peranti anda. Selain itu, semasa anda melayari laman web ini, kami mengumpulkan maklumat tentang halaman web individu atau produk yang anda lihat, laman web atau istilah carian yang dirujuk ke Laman, dan maklumat mengenai cara anda berinteraksi dengan laman web tersebut.

Kami mengumpul maklumat menggunakan teknologi berikut:

  • “Kuki” adalah fail data yang diletakkan pada peranti atau komputer anda dan sering menyertakan pengecam unik tanpa nama. Untuk maklumat lanjut mengenai kuki, dan cara melumpuhkan kuki, layari http://www.allaboutcookies.org.
  • “Log fail” tindakan trek yang berlaku di Laman, dan mengumpul data termasuk alamat IP anda, jenis penyemak imbas, penyedia perkhidmatan Internet, merujuk / keluar halaman, dan setem tarikh / masa.
  • “Web Beacons,” “teg,” dan “piksel” adalah fail elektronik yang digunakan untuk merakam maklumat tentang cara anda melayari laman web.

Kami juga mengumpul data komunikasi yang merangkumi sebarang komunikasi yang anda hantar kepada kami sama ada melalui contact form di laman web kami, melalui e-mel, teks, pemesejan media sosial, penyiaran media sosial atau sebarang komunikasi lain yang anda hantar kepada kami. Kami memproses data ini untuk tujuan berkomunikasi dengan anda, untuk menyimpan rekod dan untuk penubuhan, penentuan atau pertahanan tuntutan undang-undang. Dasar sah kami untuk pemprosesan ini adalah kepentingan sah yang dalam kes ini adalah untuk membalas komunikasi yang dihantar kepada kami, untuk menyimpan rekod dan untuk menubuhkan, mengejar atau mempertahankan tuntutan undang-undang.

Kami mungkin menggunakan data ini untuk menyampaikan kandungan dan iklan laman web yang relevan kepada anda dan untuk mengukur atau memahami keberkesanan pengiklanan yang kami berikan kepada anda. Dasar sah kami untuk pemprosesan ini adalah kepentingan yang sah untuk mengembangkan perniagaan kami. Kami juga boleh menggunakan data sedemikian untuk menghantar komunikasi pemasaran lain kepada anda. Dasar sah kami untuk pemprosesan ini adalah sama ada persetujuan atau kepentingan sah.

Data Sensitif

Kami tidak mengumpul sebarang Data Sensitif mengenai anda. Data sensitif merujuk kepada data yang merangkumi butiran tentang bangsa, etnik, agama, afiliasi politik, atau orientasi seksual.

Kami hanya akan menggunakan data peribadi anda untuk tujuan ia dikumpulkan atau tujuan yang munasabah jika perlu. Untuk maklumat lanjut mengenai ini, sila emel kami di [email protected] atau [email protected]

Keselamatan Anda

Kami boleh memproses data peribadi anda tanpa pengetahuan atau persetujuan anda di mana ini diperlukan atau dibenarkan oleh undang-undang.

Pengekalan Data

Kami telah meletakkan langkah-langkah keselamatan untuk menghalang data peribadi anda daripada hilang secara sengaja, digunakan, diubah, didedahkan, atau diakses tanpa kebenaran. Kami juga membenarkan akses kepada data peribadi anda hanya kepada pekerja dan rakan kongsi yang mempunyai perniagaan yang perlu mengetahui data tersebut.

Kami hanya akan menyimpan data peribadi anda selagi perlu untuk memenuhi tujuan yang kami kumpulkan untuknya, termasuk untuk memenuhi keperluan undang-undang, perakaunan, atau pelaporan.

Hak Anda

Di bawah undang-undang perlindungan data, anda mempunyai hak berhubung dengan data peribadi anda yang termasuk hak untuk meminta akses, pembetulan, pemadaman, sekatan, pemindahan, untuk membantah kepada pemprosesan, untuk keupayaan data dan menarik balik persetujuan. Jika anda ingin melaksanakan hak-hak ini, sila email kami di [email protected] atau [email protected]

Perubahan

Kami mungkin mengemas kini dasar privasi ini dari semasa ke semasa, sebagai contoh, perubahan pada amalan kami atau atas sebab operasi, perundangan atau peraturan yang lain.

Hubungi Kami

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang amalan privasi kami, jika ada pertanyaan, atau jika anda ingin membuat aduan, sila hubungi kami melalui e-mel di [email protected] atau [email protected]

Komen Polisi

Dua perkataan: Be nice. Sebagai orang, kita sudah menghabiskan terlalu banyak masa merobek satu sama lain dan bersaing dengan satu sama lain. Ini bukan tempat untuk kritikan atau negatif. Kita berada di pasukan yang sama! Dan sementara saya mengalu-alukan idea dari pembaca semua lapisan masyarakat, saya hanya meminta bahawa idea-idea tersebut diungkapkan dengan menghormati satu sama lain dan sedikit (atau, jika keadaan itu menjanjikan) kemesraan.

Affiliate Disclaimer

Beberapa sebahagian laman web ini akan membolehkan anda membeli produk dan perkhidmatan yang berbeza dalam talian yang disediakan oleh peniaga lain, dan bukan kami. Beberapa pautan yang kami siarkan di laman web kami adalah “affiliate link.” Ini bermakna jika anda mengklik pada pautan tersebut dan membeli item, kami akan menerima komisen afiliate.*

Kami tidak bertanggungjawab terhadap kualiti, ketepatan, ketepatan masa, kebolehpercayaan atau aspek lain produk dan perkhidmatan itu. Di samping itu, pedagang kemungkinan akan mempunyai amalan pengumpulan privasi dan data yang berbeza daripada kami.

Sekiranya anda membuat pembelian dari peniaga di laman web mereka atau di laman web yang kami telah siarkan, maklumat yang diperoleh semasa lawatan anda ke kedai atau laman web dalam talian saudagar itu, dan maklumat yang anda berikan sebagai sebahagian daripada transaksi, seperti nama anda, alamat e-mel, alamat jalan, nombor telefon, dan nombor kad kredit, boleh dikutip oleh pedagang dan kami.

Untuk maklumat lanjut mengenai pedagang, kedai dalam talian, dasar privasi, dan / atau sebarang terma dan syarat tambahan yang mungkin dikenakan, lawati laman web saudagar itu dan klik pada pautan maklumatnya atau hubungi pedagang secara langsung.

* Dikemukakan menurut 16 CFR Suruhanjaya Perdagangan Persekutuan, Bahagian 255: “Panduan Mengenai Penggunaan Pengendorsan dan Testimoni dalam Pengiklanan.”

Pengiklanan

Laman web ini bergabung dengan Ezoic Inc, (Ezoic) untuk tujuan meletakkan iklan di Laman ini, dan Ezoic akan mengumpul dan menggunakan data tertentu untuk tujuan pengiklanan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang penggunaan data Ezoic,

Klik Sini : g.ezoic.net/privacy/miow.my