October 29

0 comments

Sebab Sebenar Simptom Neurologi


Dalam kebanyakan kes, simptom neurologi adalah misteri bagi penyelidikan perubatan dan sains. Sekiranya kecederaan fizikal tidak berlaku, maka gejala neurologi biasanya disebabkan oleh satu atau lebih daripada lebih daripada 60 jenis virus Epstein-Barr, satu atau lebih daripada lebih daripada 30 jenis virus herpes zoster, atau salah satu daripada pelbagai jenis herpes simplex 1 atau herpes simplex 2.

Virus-virus ini memakan merkuri dan toksin lain yang berada di dalam badan, dan mereka melepaskan neurotoksin yang mana sistem sarafnya sangat sensitif, menyebabkan radang otak yang kelihatan misteri bagi penyelidikan dan sains perubatan.

Neurotoksin ini yang dikeluarkan virus (seperti EBV) setelah memakan logam berat beracun menimbulkan banyak gejala yang dialami oleh penghidap penyakit autoimun. Gejala neurologi fibromyalgia, MS, penyakit Lyme, RA, Hashimoto, dan ME / CFS, serta gejala yang berdiri sendiri seperti keletihan, sakit, sakit, kesemutan, vertigo, pening, tinnitus, floaters mata, sakit saraf , neuropati, jantung berdebar-debar, kulit yang terbakar, dan migrain, kekejangan, kegelisahan, kaki gelisah, kelemahan otot, sesak dada – adalah akibat dari neurotoksin ini.

Sering kali, virus memanfaatkan kecederaan sebelumnya, di mana sarafnya lemah, yang memungkinkan virus dan neurotoksin yang dihasilkannya menimbulkan keradangan dan ketidakselesaan tubuh.

Makanan pembuat masalah seperti telur, susu, keju, mentega, dan gluten memperburuk gejala ini, seperti halnya colognes, minyak wangi, penyegar udara, dan lilin wangi, yang semuanya dapat memberi makan virus yang mempercepat masalah neurologi. Diet tinggi lemak / tinggi protein mengganggu glukosa yang sangat diperlukan oleh sel-sel saraf untuk peremajaan

Baca juga

Tinggalkan Komen Anda

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}